Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Mòduls
 
CC FF Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris

Processat de productes alimentaris


UNITATS FORMATIVES :

UF1    Aliments frescos
UF2    Productes conservats mitjançant fermentació, assecat, salaó i altres
UF3    Productes conservats mitjançant tractaments tèrmics
UF4    Plats preparats
UF5    Control de la matèria primera i del producte acabat


DESCRIPCIÓ COL·LOQUIAL DE QUÈ ES FA:

En aquest mòdul s'estudien el processos d'elaboració dels principals productes alimentaris, tant des de la vessant teòrica (ingredients, maquinaria, diagrames de flux, etiquetatge, mesures d'higiene, etc...),  com des de la vessant pràctica (elaborant productes frescos, fermentats, assecats, cuits, plats preparats, etc...).
També s'estudien i es practiquen les principals tècniques de control de qualitat (presa de mostres, anàlisis fisicoquímics i anàlisis sensorials).


<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10