Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Mòduls
 
CC FF Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris

Processos tecnològics en la indústria alimentària


UNITATS FORMATIVES :

UF1    Controls bàsics en els productes alimentaris
UF2    Processos de fabricació de productes vegetals
UF3    Processos de fabricació de productes carnis
UF4    Processos de fabricació de productes de la pesca i de l’aqüicultura
UF5    Processos de fabricació de productes lactis
UF6    Processos de fabricació de plats cuinats i precuinats


DESCRIPCIÓ COL·LOQUIAL DE QUÈ ES FA:

En aquest mòdul es descriuen detalladament els principals productes alimentaris vegetals, carnis, de la pesca i l'aqüicultura, lactis i plats preparats.
S'estudia com es fabriquen,s'envasen i es conserven aquests productes seguint les normes de qualitat vigents, així com les seves principals característiques físiques, nutricionals i organolèptiques.


<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10