Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Mòduls
 
CC FF Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments


UNITATS FORMATIVES :

UF1    Manipulació d'aliments
UF2    Protecció del medi ambient


DESCRIPCIÓ COL·LOQUIAL DE QUÈ ES FA:

L'empresa alimentària ha de garantir que els seus productes són sans, segurs i innocus , per tant és fonamental per als futurs treballadors d'aquest tipus d'empreses de tenir un coneixement profund de les bones pràctiques que s'han de portar a terme per tal de garantir la màxima seguretat i higiene dels productes.
També es dóna èmfasi en la correcta gestió dels residus i en l'optimització dels recursos com ara l'aigua i l'energia.


<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10