Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Cures Auxiliars d'Infermeria > El curs
 
Curs Teòric-Pràctic ” CURES DEL T.C.A.I. EN LA FASE CRÍTICA DEL PROCÉS ASSISTENCIAL AL PACIENTDijous, 03 de Maig del 2018
Els alumes de 2nCAI  del 17 al 21 d’Abril vam anar a fer un curset Teòric-Pràctic ” CURES DEL T.C.A.I. EN LA FASE CRÍTICA DEL PROCÉS ASSISTENCIAL AL PACIENT POLITRAUMATITZAT” de 40 hores organitzat per l’Aula de Salut de la Universitat de Granada a Pueblo Índalo (Mojácar).
El dimarts 17 d’Abril a les 7 hores del matí vam agafar un bus des del pàrquing de l’Institut, per anar cap a Palamós a recollir els alumnes de l’Institut d’aquest població i dirigir-nos cap a Mojácar (Almeria). Van ser 11 hores de bus, semblaven eternes. Al arribar a la tarda-vespre al Pueblo Indalo (Mojacár), que és l’hotel on estàvem instal•lats aquests dies, vam deixar les maletes en els apartaments de quatre persones i de seguida ja vam anar a sopar i donar una volta per la platja. L’endemà es va fer la presentació del curset, dels professors i explicar-nos una mica el programa dels propers tres dies.
Cada mati des de les 9:30h  fins les 13:30  teníem classe, llavors dues horetes lliures per dinar i fer vols. I a la tarda des de les 16:30 a les 20:00h hi tornàvem.
En general  les classes van ser força dinàmiques, posant exemples, passant vídeos i col•laborar entre tots. Que els professors fossin extrovertits i propers va ajudar moltíssim. A més a més un dia només vam fer pràctiques,  els professors ens van dividir en tres grups distribuïts en  tres tallers diferents.

Resumint... aquests tres dies, a part d'estar estudiant i aprenent moltíssim! ens hem unit molt entre els companys i els professors, ho hem fet tot junts i hem sigut una petita família!
Alumnes i professors CAI


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10