reunions Junta

Es celebren el primer dijous de cada mes de 20 a 22 hores de la nit. És important destacar en la primera part de la reunió la presència del director de l’Institut que ens informa de les novetats del centre.

properes dates:
Dijous 5 d’octubre
Dijous 9 novembre
Dijous 14 desembre
Dijous 11 gener
Dijous 8 febrer
Dijous 1 març
Dijous 5 abril
Dijous 3 maig
Dijous 7 juny.

Penseu que les reunions de l’AMiPA són les vostres reunions i qualsevol pregunta, suggeriment, qüestió, etc, es pot portar a la junta i parlar-ne.
Podeu trucar a l’Institut (972262200) i deixar l’encàrrec a la Marta Puigvert, assistir directament a la reunió de la Junta – que se celebra a la sala dels professors al costat del BUC – o bé enviar un correu electrònic a l’adreça amipaieslagarrotxa@gmail.com

Ens veurem !