Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > Mobilitat
 
INTERCANVI LINGHEMSKOLANDimecres, 03 de Març del 2010

Entre el 15 i el 19 de febrer un grup de 14 alumnes de primer de batxillerat i 2 professores de l’IES-SEP Garrotxa vam fer un intercanvi amb l’Institut Linghemskölan (Suècia). Durant la nostra estada, els nois i noies i les professores vam ser acollits per les famílies sueques i vam tenir l’oportunitat de conèixer el seu centre així com la ciutat i la capital del país. Amb el fred hivernal d’aquest any (temperatures de -13º) vam patinar sobre gel i vam baixar amb plàstics per muntanyetes del costat de l’escola. També vam tenir la possibilitat de provar menjar típic de Suècia elaborat pels alumnes d’allà i fins i tot vam cuinar menjar típic català perquè el provessin!

Aquesta experiència iniciada durant les Jornades d’Esport, Cultura i Lleure que tenen lloc anualment en el nostre centre continuarà el proper mes de maig quan els companys de Suècia faran una estada de cinc dies en una família olotina.

En aquest sentit, els intercanvis escolars són una bona eina per a poder conviure amb una família estrangera, per a conèixer un altre país de la Unió Europea i per a utilitzar l’anglès com a llengua de comunicació. En definitiva, per a facilitar als estudiants uns estímuls diferents als que viuen quotidianament


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10