Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > Mobilitat
 
Intercanvi d'alumnes de Batxillerat a ErmeloDilluns, 13 de Març del 2017
Un grup de setze alumnes de primer de batxillerat vàrem realitzar un intercanvi amb l’institut holandès de  Groevenbeek de la ciutat d’Ermelo durant la setmana de les Jornades d’esport i lleure del nostre institut. L’intercanvi es va dur a terme del dia 19 al 24 de febrer d’enguany.
Vàrem arribar a Ermelo a les 9 del vespre del mateix dia 19 i vàrem ser allotjats per famílies d’alumnes de l’institut holandès.
El primer dia vàrem assistir a una classe d’art al mateix institut de Groevenbeek on també hi vam dinar. Tot seguit, a la tarda, vàrem visitar  el molí  De Koe i ens vàrem familiaritzar ja amb un dels transports més populars del país, la bicicleta.
L’endemà vàrem visitar la ciutat d’Amsterdam, la més gran del país i no vàrem deixar de visitar el Rijksmuseum  que, entre d’altres coses, conté una extensa col·lecció de pintures de l’edat d’or holandesa. També van tenir temps per voltar per diferents barris de la ciutat i com no, fer algunes compres .
El tercer dia ens vàrem desplaçar a Flevonice per patinar sobre gel, va ser molt divertit! Després de dinar, vàrem tornar a l’institut i vàrem mirar una pel·lícula, vàrem jugar a korfball- esport d’equip jugat entre dos equips que busquen introduir una pilota dins d’una cistella de color groc-  i hi vàrem sopar i jugar a una mena de jocs de cucanya.
El penúltim dia en terres holandeses el vàrem dedicar a visitar Den Hage coneguda per nosaltres com la Haia, seu del govern dels Països Baixos però no la seva capital que és Amsterdam. Allà vàrem visitar un far i vàrem poder comprovar com s’ha anat guanyant terreny al mar. També vàrem visitar el Museu Panorama que conté el panorama més antic del món i on la imatge de 360ª impressiona.
El darrer dia vàrem dedicar-lo a fer maletes, acomiadar-nos de les famílies que ens havien acollit i anar a l’aeroport per arribar a Olot pels volts de les 10 de la nit.

En general, recomanem l’experiència de fer un intercanvi. Fas noves amistats, convius amb una altra família, aprens a adaptar-te a les seves costums i sobretot pràctiques una llengua estrangera, en aquest cas,  l’anglès.


Neu Bentsen Claret
1Bs


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10