Education
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Home > Medium grade Formative Courses > Elaboració de productes alimentaris > The course
 
Elaboració de productes alimentaris
Medium grade Formative Courses [ More infromation ] [ I want to register ]
The course [ Admission ] [ Curriculum ] [ Distribució ] [ School trips ] [ Activities ] [ Díptics ]

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Elaboració de productes alimentaris

Aquests estudis estan encaminats a proporcionar els coneixements necessaris per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i qualitat, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Adquirir els coneixements i destreses necessaris per treballar en qualsevol empresa dedicada a produir, transformar, preparar, distribuir i comercialitzar productes alimentaris.

Organització

Durada : 2.000h
Distribució : intensiu, dos cursos en modalitat DUAL
Horari : tardes


Jornada d'Elaboració de formatges amb llet de vaca.[Categoria 1]Divendres, 14 de Desembre del 2018
El dia 13 de desembre els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris van assistir juntament amb professionals del sector agroalimentari a una jornada sobre formatges amb llet de vaca organitzada per l'institut i dins el Pla Anu... Read more
 
 
Visita a Càrniques Celrà i Gironafruits.[Categoria 1]Dilluns, 10 de Desembre del 2018
El dilluns 10 de novembre els alumnes del cicle d'Elaboració de productes alimentaris han anat a visitar l'empresa Càrniques Celrà del grup Olot Meats Group, dedicada a l'especejament de carn de porc, des de la canal que els a... Read more
 
 
Visita a Olot Meats.[Categoria 1]Dijous, 15 de Novembre del 2018
El passat dimecres 15 de novembre els alumnes d'EPA van anar a visitar l'escorxador Olot Meats, per tal de poder veure el procés de sacrifici del bestiar porcí que se'ls ha explicat des del mòdul de matèries primeres del c... Read more
 
 
VISITA ISIDRE CASALPRIM DE PRAXAIR[Categoria 1]Dilluns, 28 de Maig del 2018
El dimarts passat els alumnes de segon curs d'EPA van rebre la visita de l'Isidre Casalprim, representant de l'empresa Praxair dedicada a la distribució de gasos, gran part d'ells per indústria alimentària.Amb ell vam envasar... Read more
 
 
VISITA A COLLVERD I PACFREN[Categoria 1]Dijous, 17 de Maig del 2018
Els alumnes d'EPA han anat de visita a dues empreses situades al polígon industrial de Vilamalla.La primera d'elles ha sigut Collverd, empresa dedicada a l'elaboració de productes derivats de l'ànec, com ara magret, cuixa condi... Read more
 
 
Visita formatgeria Mas Farró - 2EPA[Categoria 1]Dilluns, 23 d'Abril del 2018
El dilluns 16 d'abril els alumnes de segon curs d'Elaboració de Productes Alimentaris van visitar la formatgeria Mas Farró on van poder veure el procés d'elaboració del formatge curat d'ovella.... Read more
 
 
Elaboració arròs SAME-1EPA[Categoria 1]Dijous, 15 de Març del 2018
Dilluns passat ens va visitar la Jaha Jamegay, una ex alumna del cicle d'EPA que va ensenyar als alumnes de 1EPA a elaborar l'arròs Same que és un producte típic de Gàmbia i Senegal a base d'arròs, pollastre i veget... Read more
 
 
Visita Can Maia - 2EPA[Categoria 1]Dijous, 08 de Març del 2018
El dilluns a la tarda els alumnes de 2EPA van visitar l'empresa Can Maia, situada al cor de la Fageda i dedicada a l'elaboració de conserves vegetals.La seva propietària, la Montserrat Miralles, ens va explicar els procés de prod... Read more
 
 
Alumnes 1EPA, visita Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà.[Categoria 1]Divendres, 16 de Febrer del 2018
El dimecres 15 de febrer pel matí, els alumnes de 1EPA van anar de visita a l'Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà, on els seus professors del CFGS de processos en i qualitat en la indústria alimentària... Read more
 
 
Visita del cuiner professional, Javi Benavent, als alumnes d'EPA.[Categoria 1]Dimecres, 31 de Gener del 2018
El passat dimecres 31 de gener els alumnes d'EPA van rebre la visita d'en Javi Benavent, cuiner professional, que els va ensenyar les tècniques per l'elaboració de caramels amb diferents formes, colors i gustos.... Read more
 
 
1/5
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10