Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Cures Auxiliars d'Infermeria > El curs
 
JOT 2019 CAI: Visita a l’exposició Human Bodies.Divendres, 08 de Març del 2019
El dimecres 27 de febrer en el marc de les JOT els tres grup de primer del CFGM Tècnic en Cures  Auxiliars d’Infermeria, hem visitat l’exposició Human Bodies que conté peces anatòmiques que s’utilitzen  com a material pedagògic per molts professors de medicina de la Universitat de Múrcia.
Hem aprofitat que l’exposició que tornava a Barcelona per tercera vegada, i aquest cop amb un format millora’t i més didàctic. La mostra està integrada per més de 150 òrgans humans i 12 cossos complets conservats mitjançant la plastinació i pretén conscienciar la població sobre la importància de tenir cura de la salut i els hàbits saludables. A través de vuit sales, "Human bodies" transporta al visitant des de la gestació fins a la mort a través del sistema ossi, muscular, respiratori, circulatori, digestiu, urinari i reproductor. A més, la visita es complementa amb un treball a classe.
A més de la l’activitat de caire pedagògic, els alumnes han pogut gaudir d’unes hores de lleure a Barcelona abans d’entrar a la mostra.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10