Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Sortides
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
[ El curs ] [ Accés ] [ Mòduls ] [ Distribució ] Sortides [ Activitats ] [ Díptics ]

Professionals

Treballador qualificat per compte d’altri en :

  • Elaboració de productes alimentaris
  • Operador de màquines i equips per al tractament i elaboració de productes alimentaris.
  • Operador i controlador de línies d’envasament i embalatge.
  • Recepcionista i magatzemista
  • Abastador de matèries primeres i materials a les línies de producció.
  • Operador de dosificadors.
  • Supervisor/ de línia.


Treballador/a qualificat per compte propi en elaboració de productes càrnics, làctics, conserves ...


Acadèmiques

  • Realitzar un altre cicle de Grau Mitjà per completar la formació.
  • Accedir, a través d’una prova o curs d’accés, a un cicle de Grau Superior de la mateixa família professional o de famílies afins.
  • Cursar Batxillerat.

 

 


Els Alumnes d' EPA visiten Olot MEATS[Actualitat]Dimecres, 13 de Gener del 2016
El 13 de gener els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris van anar a visitar l'escorxador Olot Meats, on van poder veure el procés de sacrifici dels porcs i l'obtenció de les canals porcines.... Llegir més
 
 
Elaboració de Patates d'Olot[Actualitat]Dijous, 19 de Novembre del 2015
Aquesta setmana els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris han après a elaborar un producte típic de La Garrotxa: les patates d'Olot.... Llegir més
 
 
Cinc empreses garrotxines s’incorporaran als cicles d'FP Dual que imparteix l’INS la Garrotxa[Actualitat]Dimecres, 06 de Maig del 2015
Els primers alumnes del nou cicle de Grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris de formació dual ja han començat l’estada a l’empresa. El cicle, que s’ofereix per primera vegada des de l’Institu... Llegir més
 
 
Visita a la fira BTA dels alumnes d'EPA[Actualitat]Dilluns, 27 d'Abril del 2015
El passat divendres 24 d'abril els alumnes i les professores del Cicle Formatiu de Grau Mitjà  d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Insitut La Garrotxa, van anar a la fira Bta (Barcelona tecnologies de l'alimentació).L... Llegir més
 
 
Roses de Sant Jordi[Actualitat]Dijous, 23 d'Abril del 2015
Els alumnes d'alimentària hem preparat unes roses molt especials! FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!... Llegir més
 
 
Visita d'Isidre Casalprim .[Actualitat]Dilluns, 20 d'Abril del 2015
El passat divendres 17 d'abril ens va venir a visitar al cicle d'EPA l'Isidre Casalprim d'agromecànica, tècnic assessor en envasats en atmosfera modificada i distribuïdor autoritzat de l'empresa Praxair. A banda d'explicar-nos l... Llegir més
 
 
Trucs per fer una bona cervesa.[Actualitat]Dijous, 09 d'Abril del 2015
Aquesta setmana els alumnes d'alimentària hem comptat amb els professionals de Terra Aspra que ens han ensenyat els trucs per fer una bona cervesa. Ha estat molt interessant!... Llegir més
 
 
Pràctiques de desfer espatlles[Actualitat]Dimarts, 07 d'Abril del 2015
Els alumnes del cicle d'alimentària hem fet pràctiques de desfer espatlles amb els experts de l'empresa Planagumà, n'hem après molt!... Llegir més
 
 
Gràcies![Actualitat]Dilluns, 16 de Febrer del 2015
Els alumnes i profes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris estem molt agraïts al gremi de flequers per la donació de farina per a poder fer elaboracions artesanals. També us volem informar que aquesta setmana he... Llegir més
 
 
Bona tornada!!![Actualitat]Dijous, 08 de Gener del 2015
Després d’aquest parèntesi nadalenc tornem amb les piles carregades! Els alumnes i professores del cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris volem compartir amb vosaltres les fotos de la xocolata desfeta i coque... Llegir més
 
 
6〈=cat/7
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10