Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Mòduls
 
CC FF Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris

Tractaments de transformació i conservació


UNITATS FORMATIVES :

UF1    Transport i serveis auxiliars
UF2    Preparació i cocció de productes alimentaris
UF3    Tractaments tèrmics de conservació
UF4    Tractaments de transformació - conservació
UF5    Envasament i embalatge


DESCRIPCIÓ COL·LOQUIAL DE QUÈ ES FA:

En aquest mòdul s'ensenyen el diferents processos de modificació de les característiques organolèptiques d'un aliment, així com l'aplicació dels mètodes de conservació més idonis per poder assegurar la higiene alimentària del producte transformat.
El mòdul consta tant d'una part teòrica a l'aula com d'una part pràctica a la cuina on es transformaran i conservaran diferents tipus d'aliments.


<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10