Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Mòduls
 
CC FF Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris

Primeres matèries en la indústria alimentària


UNITATS FORMATIVES :

UF1    Matèries primeres càrnies
UF2    Matèries primeres de la pesca i aqüícoles
UF3    Matèries primeres d’origen animal
UF4    Matèries primeres d’origen vegetal
UF5    Additius coadjuvants i auxiliars
UF6    L’aigua
UF7    Els aliments. Energia i nutrients


DESCRIPCIÓ COL·LOQUIAL DE QUÈ ES FA:

En aquest mòdul s'explica l'origen i l'obtenció de les principals matèries primeres utilitzades a la indústria alimentària.
També es detallen quins requisits han de complir aquestes matèries per poder-ne incorporar en la indústria alimentària, seguint les normes de qualitat i higiene vigents.


<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10