MÀSCARES

Els alumnes de primer d’ESO us presenten un petit projecte que han fet des de Música i visual i plàstica, on interpreten una cançó de Gustav Mahler

“Marxa fúnebre del caçador” disfressat amb unes màscares d’animals fetes per ells mateixos, i que són les que podeu veure a l’exposició.

Per què les màscares d’animals?

Gustav Mahler, compositor i director d’orquestra austríac, va inspirar-se en la cançó “Frere Jacques” per compondre la seva simfonia nº 1 “Titan” .

En concret, el 3r moviment titulat “Marxa fúnebre del caçador”.

Es va inspirar també en un dibuix que representa els animals del bosc plorant la mort del caçador que estava disposat a matar-los d’un tret.

La intenció, evidenment és irònica, accentuada pel caràcter trist i melangiós de la peça.

 

P1050320 P1050321  P1050330

NOVETATS NOVEL-LA JUVENIL

P1050313

SE BUSCA : APRENDIZ DE CANTERO DIESTRO CON LA HERRAMIENTA. SE OFRECE BUEN SALARIO Y ALOJAMIENTO. INTERESADOS, ACUDIR A LA CATEDRAL TENCION : LOS RUMORES SOBRE LOS CRÍMENES EN LA CATEDRAL NO SON CIERTOS

QUÈ FARIES SI DE COP I VOLTA REBESSIS UNA HERÈNCIA?  DEIXAR ELS ESTUDIS I AJEURE'T AL SOFÀ?  COMPRAR TOT ALLÒ QUE VOLS? O TAL VEGADA MIRARIES CAP AL MÓN DELS RICS A VEURE SI SÓN  FELIÇOS?

QUÈ FARIES SI DE COP I VOLTA REBESSIS UNA HERÈNCIA?
DEIXAR ELS ESTUDIS I AJEURE’T AL SOFÀ?
COMPRAR TOT ALLÒ QUE VOLS?
O TAL VEGADA MIRARIES CAP AL MÓN DELS RICS A VEURE SI SÓN FELIÇOS?

Cuando el amor llega nos rompe en dos. Nos roba el sueño.  Pero, a cambio, nos da toda la alegría del mundo. Así de sencillo.  Así de complicado.

CUANDO EL AMOR LLEGA NOS ROMPE EN DOS.
NOS ROBA EL SUEÑO.
PERO , A CAMBIO , NOS DA TODA LA ALEGRÍA DEL MUNDO.
ASÍ DE SENCILLO.
ASÍ DE COMPLICADO.