LLEGIR LA CIÈNCIA

ARRIBA L’ABRIL I AMB ELL EL DIA DE SANT JORDI , DES DE LA BIBLIOETCA US ANIMEM A QUE VINGUEU A PARTICIPAR EN ELCONCURS QUE HEM ORGANITZAT AMB EL  DEPARTAMENT DE CIÈNCIES

T’ANIMES?

 

FOTOS EXPO CIENCIA BLOG

UN CAP D’AGULLA?

P1050348

ESPIRAL D’UNA LLIBRETA?

P1050350

LLAMINADURES DE DIFERENTS GUSTOS?

 

 

 

MÀSCARES

Els alumnes de primer d’ESO us presenten un petit projecte que han fet des de Música i visual i plàstica, on interpreten una cançó de Gustav Mahler

“Marxa fúnebre del caçador” disfressat amb unes màscares d’animals fetes per ells mateixos, i que són les que podeu veure a l’exposició.

Per què les màscares d’animals?

Gustav Mahler, compositor i director d’orquestra austríac, va inspirar-se en la cançó “Frere Jacques” per compondre la seva simfonia nº 1 “Titan” .

En concret, el 3r moviment titulat “Marxa fúnebre del caçador”.

Es va inspirar també en un dibuix que representa els animals del bosc plorant la mort del caçador que estava disposat a matar-los d’un tret.

La intenció, evidenment és irònica, accentuada pel caràcter trist i melangiós de la peça.

 

P1050320 P1050321  P1050330

NOVETATS NOVEL-LA JUVENIL

P1050313

SE BUSCA : APRENDIZ DE CANTERO DIESTRO CON LA HERRAMIENTA. SE OFRECE BUEN SALARIO Y ALOJAMIENTO. INTERESADOS, ACUDIR A LA CATEDRAL TENCION : LOS RUMORES SOBRE LOS CRÍMENES EN LA CATEDRAL NO SON CIERTOS

QUÈ FARIES SI DE COP I VOLTA REBESSIS UNA HERÈNCIA?  DEIXAR ELS ESTUDIS I AJEURE'T AL SOFÀ?  COMPRAR TOT ALLÒ QUE VOLS? O TAL VEGADA MIRARIES CAP AL MÓN DELS RICS A VEURE SI SÓN  FELIÇOS?

QUÈ FARIES SI DE COP I VOLTA REBESSIS UNA HERÈNCIA?
DEIXAR ELS ESTUDIS I AJEURE’T AL SOFÀ?
COMPRAR TOT ALLÒ QUE VOLS?
O TAL VEGADA MIRARIES CAP AL MÓN DELS RICS A VEURE SI SÓN FELIÇOS?

Cuando el amor llega nos rompe en dos. Nos roba el sueño.  Pero, a cambio, nos da toda la alegría del mundo. Así de sencillo.  Así de complicado.

CUANDO EL AMOR LLEGA NOS ROMPE EN DOS.
NOS ROBA EL SUEÑO.
PERO , A CAMBIO , NOS DA TODA LA ALEGRÍA DEL MUNDO.
ASÍ DE SENCILLO.
ASÍ DE COMPLICADO.