Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Cures Auxiliars d'Infermeria > El curs
 
Viatge a Mojacar dels alumnes de CAI.Dimarts, 14 de Maig del 2019
L'alumnat de 2CAI, del 5 al 9 de maig, vam anar a fer un curset Teòric-Pràctic ” cuidados auxiliares de enfermería en el servicio de urgencias y observación hospitalario” de 40 hores organitzat per l’Aula de Salut de la Universitat de Granada a Pueblo Índalo (Mojácar).
Vam sortir el diumege a les 9 del matí i vam fer 11 hores de bus fins a Mojàcar. El viatge el vam compartir amb l'alumant i el professorat de l'institut de Palamós.
Cada matí des de les 9:30h  fins les 13:30  hi havia classe, llavors dues hores lliures per dinar, anar a la piscina, a la platja, caminar.... I a la tarda des de les 16:30 a les 20:00h hi tornàvem.
En general  les classes van ser força dinàmiques, posaven molts exemples, passaven vídeos i tothom podia fer les preguntes necesàries. El professorat era molt extrovertit i proper, al ser professionals que treballen des de famolt de temps en el camp fa que posin molts exemples reals que ajuden a entendre el temari.  També vam realitzar algunes pràctiques en petits grups sobre oxigenoteràpia, obertura de la via aèria i triatge al urgències.
Una tarda vam aprofitar per anar tots junts a visitar el poble de Mojàcar, on les cases són totes de color blanc i està ple de flors, a tots ens va encantar.

En resum, aquests dies hem après moltissim, ens ho hem passat molt bé, hem gaudit del bon temps de Mojàcar i hem conviscut com una petita família, ha estat un viatge molt enriquidor.

Alumnes i professors CAI 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10